همس اليالي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

همس اليالي

لكلمات بلا معاني
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل المكرونة بالبشاميل مبسطة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
خوخو
ملك مميز
ملك مميز
avatar


عدد الرسائل : 193
   : طريقة عمل المكرونة بالبشاميل مبسطة FP_04
SMS : <!--- MySMS By AlBa7ar Semauae.com --><form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--"> <!--webbot bot="SaveResults" u-file="fpweb:///_private/form_results.csv" s-format="TEXT/CSV" s-label-fields="TRUE" --><fieldset style="padding: 2; width:208; height:104"> <legend><b>My SMS</b></legend> <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" direction="up" scrolldelay="2" scrollamount="1" style="text-align: center; font-family: Tahoma; " height="78">$post[field5]</marquee></fieldset></form><!--- MySMS By AlBa7ar Semauae.com -->
نقاط : 0
تاريخ التسجيل : 27/06/2008

طريقة عمل المكرونة بالبشاميل مبسطة Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل المكرونة بالبشاميل مبسطة   طريقة عمل المكرونة بالبشاميل مبسطة Emptyالسبت نوفمبر 01, 2008 10:50 am

حبت اجيب المكرونه بالبشامل لانى بحبها اوى

وحبت اعرف بتتعمل ازاى

وقولت نستفيد كلنا



اول شئ البشاميل ::

بتجيبى لكل كوب لبن معلقتين دقيق

بتجيبى اللبن وتحطى عليه الدقيق فى كوبايه وتدوبيه عدل

وبعدين ترفعيه على النار وتفضى تقلبى

غايه مايوصل معاكى للسمك اللى تحبيه وخلى بالك انه بيتحط فى الفرن تانى يعنى بتزيد السماكه بتاعته يعنى خليه

اقل درجه من السمك اللى عايزاه وتحطيى عليه معلقه زيت

وبعدين بتحطى توابلك ملح وفلفل وشويه بهارات خفيفه واكيد جنزبيل مطحون

بصى بقى بتقسمى البشاميل

لقسمين قسم للوش وقسم للقلب

القسم للقلب/ بتحطيه فى حله كبيره وتضيفى عليه لحمتك المفرومه المتعصجه ومعلقه صلصه عشان تفتح النفس بشكلها

وطريقه تعصيج اللحمه كالتالى :: بصله وتحمريها وتنزلى عليها اللحمه وبهارات والملح والفلفل وتزودى عليها جزره

مبشوره بتطلع روووووووووووووووووووعه فى الاكل وتزودى مايتك لغايه ماتستوى

نرجع بقى للبشاميل: بعد ما تضيفى البشاميل واللحمه هتضيفى عليهم المكرونه
وتقلبى كويس اوى

هاتيجى بقى فى البايركس اللى هتسوى فيه الاكل

تحطى فى الارضيه شويه بقسماط ماشى .... اه بقسماط متستغربوش ودا عشان البشاميل متلزقش فى الارضيه

وتحطى مكرونتك بالبشاميل

وتيجى بقى من فوق وتحطى بقيه البشاميل

بصى بقى ممكن تحطى موتزاريلا وممكن جبنه رومى بس انا بحبها كدا من غير اضافات ولكل واحده زوقها

بصى بقى كترى البشاميل بتاعك واسلقى المكرونه بتاعتك كويس عشان متحتاجش سوا لما تدخليها الفرن

كل اللى هتعمليه هتسيبيها فى الفرن من تحت 10 دقايق وبعدين تطلعيها فوق تاخد وش وبس

هتدخلى فيها السكينه بعد كدا هتلاقيها سايحه وطعمها خرااااااااااافى


اتمنى ان تنال اعجبكم لانى بصراحة الاكلى دى بحبها اوى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل المكرونة بالبشاميل مبسطة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
همس اليالي :: §¤*~نـــواعــم ~*¤§ :: مملكة الطبخ والنفخ-
انتقل الى: